miercuri, 26 august 2009

Un Banc Bun

De obicei citesc multe bancuri , dar nu am gasit nici unul pana acum care sa merita sa ajunga pe blog , pana la asta :))
Suzuki le stie pe toate :Inceputul anului scolar, intr-un liceu din America , diriginta le prezinta clasei un nou coleg: Sakiro Suzuki din Japonia.Incepe ora:- Sa vedem, cine stie cel mai mult despre istoria Americii. Cine a zis: 'Libertate sau moarte!'?Tacere de mormant in clasa, numai Suzuki ridica mana:- Patrick Henry 1775 Philadelphia .

- Bravo Suzuki, si cine a zis: 'Tara este poporul, de aceea poporul nu poate sa moara."?Suzuki:- Abraham Lincoln 1863 Washington .

Diriginta se uita peste clasa si zice:- Mi-e rusine pentru voi, Suzuki vine din Japonia si stie mai multe despre America decat voi!

Din spate se aude o voce:- Pupa-ma-n fund japonez imputit!- Cine a zis? intreaba diriginta.Suzuki se ridica si zice:- Generalul McArthur 1942 la Guadalcanal , si Lee Iacocca 1982 la sedinta actionarilor Chrysler.

In clasa iarasi liniste, numai din spate se aude iara:- Imi vine sa vomit!Diriginta striga:- Cine a fost nemernicul?Suzuki:- George Bush senior catre Tanaka ministru japonez in timpul unei mese de serviciu, Tokio 1991.
Inca un elev se ridica si zice:- Suzuki asta e un rahat mare!Suzuki:- Valentino Rossi 2002 Brazilia Superbike GP.

In clasa e un haos total, diriginta lesina, se deschide usa si intra directorul:-O adunatura de idioti mai mari ca voi n-am vazut in viata mea!Suzuki:- Traian Basescu catre Gheorghe Pogea si cei din Ministerul de Finante la o sedinta de rectificare a bugetului si de creare a noi impozite, Bucuresti, 2009

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu