joi, 4 februarie 2010

4 Februarie ... Happy Birthday to Me !!!

           M-am gandit demult ce am sa scriu in ziua asta hmmmm , este o zi care inseaman mult pentru mine si eu nu sunt genul de persoana care ii place sa sarbatoreasca ziua cu mare petrecere si mare tantam , imi place sa fiu cu prieteni mei sa bem ceva si jucam un biliard exact cea ce am sa fac maine adik o sa fie un RELAXO total :) . In rest ce as mai putea sa spun de ziua asta parca mai era si ziua unei celebritati de pe la noi park ........... nu mai stiu a lu Hagi e pe 5 a mea pe 4 si cam atat , a da mi-a expirat buletinul =)) si sincer nu prea am timp sa il schimb .
           Toti care vor sa imi faca un cadou , cadoul vostru pentru mine sa fie urmatoru dati SUBSCRIBE pe YouTube sau dati Folow pe Twitter sau daca nu vreti sa imi dati Subscribe pe YouTube Atunci macar haideti sa fim prieteni :)) ( asta a fost asa pe un ton bland =)) )
           Sper sa v-a bucurati de ziu asta asa cum am sa ma bucur eu de ea , pentru voi inca mai este vacanta pentru mine este ziua mea .
           Si as mai vrea sa fac cateva multumirii Mamei Mele care acum 18 Ani s-a chinuit cu mine si care pe dealungul acestor 18 ani m-a ajutat in toate privintele si m-a crescut asa cum sunt , Tatalui Meu care la fel m-a ajutat si m-a crescut cred ca de acuma barbatul de astazi :) , Si tuturor care au fost langa mine indiferent de ce mi s-a intamplat .
           Woooau .......... au trecut 18 ani .......... Cine ar fi crezut ca atat de multe lucruri ar sa mi se intample ..... Si ar mai fi multe lucruri de scris ...dar trebuie sa ramana la mine
         18 Ani LA MULTI ANI MIE !!!!!!

Un comentariu: