vineri, 17 iulie 2009

A vrut sa jefuiasca o benzinarie, dar a fost batut mar de vanzatoare!


Jaf violent la o benzinarie din Timis, dar nu dupa un scenariu obisnuit. Nu hotul a lovit fara mila, ci vanzatoarea. Cand a vazut ca barbatul vrea sa-i fure incasarile, femeia si-a adunat toate puterile si a inceput sa-l loveasca.

Inainte de toate, hotul a incercat o miscare hazardata. S-a dus prin spatele vanzatoarei, o femeie destul de voinica, si a incercat sa-i traga scaunul de sub ea, ca s-o dezechilibreze si sa poata fura banii din sertar. N-a avut, insa, destula putere s-o clinteasca pe doamna de aproape 100 de kilograme. Femeia l-a prins de mana pe care o intinsese spre incasari, s-a luptat corp la corp cu atacatorul si a reusit sa obtina suprematia.

A inceput apoi sa-i care palme si pumni in cap. Barbatul s-a zbatut sa scape, dar n-a avut sanse. Extrem de furioasa, vanzatoarea l-a dat la un moment dat si cu capul de birou.

Culmea, in timp ce incasa o ploaie de palme si pumni, hotul n-a renuntat la ideea lui si a tot incercat disperat sa ia banii din sertar. La un moment dat a reusit si a zbughit-o pe usa. Vanzatoarea a iesit sa ceara ajutor si a vrut inca o data sa puna mana pe el. Hotul s-a urcat, insa, pe bicicleta si a disparut.

Bine cotonogit, hotul n-a furat toti banii din benzinarie. In plus, are si politia pe urme. Mai in gluma, mai in serios, vanzatoarea curajoasa le-a spus politistilor sa caute un barbat slabut, cam de un metru saptezeci inaltime si cu un ochi vanat.

Cativa martori au spus ca au vazut un tanar care se ascundea intr-un lan de porumb. Se pare ca hotul nu este un localnic din Recas: altfel ar fi stiut ca benzinaria pe care a jefuit-o apartine unui politist. A nimerit si pe tura in care lucra soacra acestuia, o femeie puternica si foarte hotarata. Colegii politistului-patron de benzinarie spun ca sunt aproape sa-l prinda pe hot.
Tot ce post sa spun eu este ...... GOOOOOOO SUPER TANTI :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu