vineri, 26 iunie 2009

Michael Jackson A Murit

Michael Jackson, in varsta de 50 de ani, a suferit un stop cardiac si a fost transportat de urgenta la spitalul UCLA din Los Angeles, aflat la doar cinci minute de locuinta sa, unde a murit. RIP
Potrivit Los Angeles Times, artistul nu mai respira atunci cand paramedicii au sosit la resedinta sa din Los Angeles. Im ambulanta, Jackson a fost resuscitat. Potrivit unuia dintre fratii sai, Michael s-a prabusit in locuinta sa, iar cand cadrele medicale au ajuns la el nu mai respira.

Jackson avea programata o serie de 50 de concerte la O2 Arena din Londra, care ar fi trebuit sa aiba loc intre 13 iulie anul acesta si martie 2010.

Artistul a locuit in ultimele doua luni in Los Angeles, unde a facut repetitii si s-a pregatit pentru show-urile mult asteptate de fani.

Michael Jackson s-a nascut in 29 august 1958. Supra-numit si Regele Muzicii Pop, a fost al saptelea membru al familiei Jackson.

A debutat in cariera muzicala de la varsta de 11 ani ca membru al formatiei The Jackson 5 si a inceput cariera solo in 1971 in timp ce era inca un membru al grupului.

A fost una dintre putinele vedete introduse in Rock and Roll Hall of Fame de doua ori, a primit 13 Premii Grammy.

Un comentariu: