marți, 17 februarie 2009

La Familia A Castigat Procesul Cu BUG MAFIA


Sincer mie mi-a parut rau k s-au certat nu am tinut parte nimanui dar cred k este mai bine ajha cum s-a terminat.
"Curtea de Apel Bucureşti i-a dat câştig de cauză cântăreţului hip-hop Puya (Dragoş Gardescu) în procesul acestuia cu trupa BUG Mafia, pentru utilizarea numelui “La Familia”.

Conform deciziei Curţii de Apel Bucureşti, Puya poate folosi numele “La Familia”.

“Lucrurile au decurs normal. S-a stabilit prin decizie definitivă că noi avem dreptate şi probabil că acum o să ne gândim la o sumă, ca daune. M-am gândit la o sumă simbolică, 15.000 de lei vechi”, a declarat pentru MEDIAFAX Puya. El a mai spus că se va consulta cu avocatul său pentru a intenta acest proces.

“Decizia este definitivă. Am câştigat şi în fond şi în apel”, a explicat pentru MEDIAFAX Alex Popa, avocatul trupei. “Numele va putea fi folosit din nou de către Dragoş Gardescu şi Sişu Tudor . Vlad Neagu (Caddy, n.r.), cel care a înregistrat marca, a pierdut-o. Probabil că, în sfârşit, după atâta timp, vor ieşi albumele sub numele La Familia. Aceasta este decizia corectă care se putea lua. Actul de justiţie nu a făcut decât să repare o situaţie anormală - preluarea numelui unei formaţii de către altă formaţie”, a completat Popa.

Acţiunea în justiţie a fost depusă în 21 decembrie 2006.

La acea vreme, Puya a afirmat că cei de la BUG Mafia au înregistrat numele “La Familia” la OSIM şi i-au cerut 15.000 de euro pentru a putea să-l folosească în continuare. Acest gest a şocat publicul hip-hop din România, iar reacţia lui Puya a fost simbolică: a lansat single-ul “Foame de bani”, în care critica atitudinea foştilor colegi de concerte."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu