miercuri, 2 aprilie 2008

Şi raperii români intră în politică


Printr-un comunicat de presă oficial, s-a arătat că Puya, membrul formaţiei La Familia, a fost numit în fucţia de preşedinte al tinerilor din Partidul Verde. Această formaţiune politică doreşte, prin intermediul PSD-ului, să devină o „alternativă viabilă la actuala guvernare“.
Potrivit sursei Mediafax, raperul a declarat că Partidul Verde îi oferă atât lui, cât şi altor tineri şansa să-şi susţină punctele de vedere şi că nu a intrat în politică până acum tocmai pentru că această oportunitate îi era „perimată“ de celelalte partide existente. Prin intermediul PV, el susţine că va deţine şi suportul politic (în afară de cel civil) asupra continuării unor proiecte deja începute din domeniul protecţiei mediului.
În decursul zilei de azi, 4 februarie a.c., va avea loc întâlnirea oficială dintre delegaţii partidelor PSD şi PV în vederea unei eventuale colaborări dintre acestea.

Să nu uităm că de pe la sfârşitul lunii septembrie a anului trecut, pe saitul trupei existau zvonuri despre apariţia unui prim material solo oficial din partea lui Puya. Acesta se va numi Muzică de tolăneală şi se pare că va ieşi în luna martie. Până atunci, fanii pot descărca un scurt promo de pe http://www.la-familia.ro/mp3player/Puya%20-%20Muzica%20de%20Tolaneala%20-%20Promo.mp3.

Un comentariu: